ooooooooooo
ooooooooooo
ooooooooooo
ooooooooooo
ooooooooooo

Efter mål

När du som åkare passerar mållinjen i Robertsfors så får du efter du återhämtat andan även dryck och tilltugg innan du beger dig vidare för dusch och mat. Här finner du information om vad som sker efter målgången.

Nummerlapp och chip efter målgång

Nummerlappar och chips returneras till personalen efter målgång. Om chipet tappats bort under loppets gång debiteras deltagaren 750 kr, och för borttappade nummerlappar debiteras 300 kr.

Kläder efter målgång

Överdragskläder transporteras från varje startplats ned till målet i Robertsfors. Skyltar vid målgången visar var deltagare kan hämta sina föremål/kläder.

Dusch/wc

Efter avslutad tävling finns möjlighet till att duscha och göra sig ren. Duschar finns angränsande till målet på badhuset i Robertsfors. Här finns även toalett. 

Matservering

Alla åkare har i sin anmälningsavgift betalt för mat efter loppet. Maten serveras i skolmatsalen som ligger på andra sidan vägen från målområdet. 

Resultat

Alla resultat från loppet visas live på hemsidans startsida under loppets gång och kommer även läggas till som en flik i menyn här på hemsidan så alla som vill har möjligheten att följa loppets gång.

Det går även att se fullständiga resultatlistor efter loppets gång, följ länkarna nedan för att ta dig till resultatlistor.
RESULTATLISTOR
LIVERESULTAT (Ej tillgänglig för tillfället, blir tillgänglig när loppet 2025 startar)

Prisutdelning

Alla deltagare som fullföljer tävlingen belönas med en plakett.

För de som anmält sig i motionsklasserna sker utlottning av priser. Prisutdelning för tävlingsklassens pristagare sker i målområdet 30-40 minuter efter att de har kommit i mål.

H/D 17 42 km:
1:a plats - 3000 kr
2:a plats - 1500 kr
3:e plats - 750 kr

Spurtpris

Spurtpriser tilldelas de första deltagarna som passerar kontrollerna i Botsmark och Överklinten. För att kvalificera sig för ett spurtpris måste deltagaren slutföra loppet.

I klassen H/D 17 42 km delas ett spurtpris på 500 kr ut i Överklinten, med förvarning 200 meter och 50 meter före spurtpriset.

Upphittat och borttappat

Vi försöker alltid hålla koll på saker som tappats bort eller upphittats under loppets gång. Allt som hittas kommer att tas ned till målområdet och hittar det inte sin ägare under tiden som loppet arrangeras så hamnar det tillslut på kansliet i Robertsfors.

Har du tappat bort något under loppets gång som du inte hittat?

Maila oss på sjumilask@gmail.com