ooooooooooo
ooooooooooo
ooooooooooo
ooooooooooo
ooooooooooo

Nyheter

7-Mila 2024

03/19/2024

Och så avslutades årets 7-Mila med solsken och fantastiska förhållanden för alla deltagare. Vi är glada över att kunna meddela att årets lopp lockade rekordmånga deltagare, vilket är otroligt glädjande för oss.

I och med att loppet kortas ner och starten går från Vindel-Ånäset istället för Vindeln så kommer vi erbjuda fri transfer från Vindeln till Vindel-Ånäset.

När bussen åkt från Robertsfors till Vindel-Ånäset och lämnat av alla där så åker den sedan vidare till Vindeln för att plocka upp de åkare som vill ta sig till Vindel-Ånäset därifrån.

Styrelsen har tagit beslut om att korta ner årets 7-mila på grund av skogsavverkning. Starten flyttas därför till Vindel-Ånäset och den längsta sträckan i loppet blir 6 mil. Starten därifrån flyttas också fram till 09:30 och nummerlappar/chip hämtas ut tidigast 07:00 från Byastugan i Vindel-Ånäset.

Vi närmar oss startskottet för årets 7-mila så vi har passat på att uppdatera målområdes kartorna så att de är aktuella. De finns även under "7-Mila Tävlingen". Kika över den, skriv ut eller memorera så ni vet var ni kan ta en dusch, käka eller ta bussen hem!

7-Milas nya hemsida är äntligen klar! Vi ursäktar att sidan har varit nere på senaste tid men nu har vi äntligen fått ordning på den!

Nu är det klart! Startskottet för 7-Mila 2024 blir 17/3.
Registreringen är öppen!